Carola och Benjamin Ingrosso klara för Gustavsvik

Carola och Benjamin Ingrosso är klara för Gustavsvik i Örebro, detta kunde arrangören Laweka Event meddela under både måndagen och tisdagen.

· Publicerad: 21 februari 2023 · 17.43.
Arkivbilder: Carola – Pressbilden// Benjamin Ingrosso – Martin Avedal

Arrangören bakom konsertkonceptet i Gustavsvik, Laweka Event kunde under måndagen och tisdagen presentera två nya artister som kommer spela i sommar. Det är Carola och Benjamin Ingrosso.

Benjamin Ingrosso kommer uppträda fredagen den 18:e augusti medan Carola kliver upp på scenen söndagen den 20:e augusti. Bägge spelningarna är en del av en Sverigeturné som artisterna genomför under 2023.

Annons ▾

Detta är Benjamin Ingrosso

Benjamin Ingrosso har vunnit Melodifestivalen, toppat album- och singellistan, vunnit Kristallen för årets TV-pris, vunnit Grammis som årets artist 2022 samt haft flera nomineringar både på P3 Guld och Grammis.

Nu tar Benjamin Ingrosso steget fullt ut och genomför sin första riktiga sommarturné. En sensommarkväll den 18 augusti kommer han till Örebro för att spela på Gustavsvik.

Carola 4 Faces kommer till Örebro

Carola 4 Faces är ett koncept där Carola framför olika genres på olika spelplatser. Konserten i Örebro är en del av Pop-delen av Carolas turné. och artisten har en bred låtskatt då fyra 40 år sen genombrottet med Främling 1983.

— Med 4 Faces kan jag ge publiken och mig själv tiden att hinna njuta av alla de favoriter som jag annars inte hinner med från min mångsidiga och breda repertoar utan att det blir alltför många och långa medleyn, säger Carola.

FIKK - För att alla behövs