Smash Into Pieces vidare till final i Melodifestivalen

Smash Into Pieces är klara för final i Melodifestivalen, det blev klart under lördagen när deltävling fyra avgjordes i Malmö Arena.

· Publicerad: 25 februari 2023 · 22.07.
Arkivbild

Det Örebrobaserade metalbandet Smash Into Pieces är klara för final i Melodifestivalen. Det stod klart under lördagen när deltävling fyra avgjordes i Malmö Arena.

Smash Into Pieces som tävlade med bidraget Six feet under slutade på en andraplats i omröstningen. Förre Eurovision-vinnaren Loreen slutade på en förstaplats, hon ska även vunnit deltävlingen med stor marginal. Bidragen Kiana och Mariette gick vidare till semi-final.

Annons ▾

Den stora finalen äger rum i Friends arena den 11 mars. Då återstår det att se om Benjamin Jennebo, Chris Adam Hedman Sörbye och Per Bergquist kan vinna hela tävlingen och få representera Sverige i Eurovision.

FIKK - För att alla behövs