Bildspecial – Hooja på Frimis Salonger

Fredagen den 3 mars besökte den elektroniska musikduon Hooja Örebro, de spelade på ett fullsatt Frimis Salonger under kvällen.

· Publicerad: 3 mars 2023 · 23.43.

Fredagen den 3 mars besökte en av Sveriges just nu omtalade akter Örebro. Den elektroniska musikduon Hooja från Gällivare spelade på Frimis Salonger under kvällen. Örebro Tribune var på plats för att dokumentera spelningen.

Duon består av Hooja och DJ Mårdhund och de är maskerade med solglasögon och snöskotermasker vid sina uppträdanden. Detta är en trend som just nu är stor i Sverige, för ca en månad sen besökte en annan akt som maskerar sig, Rasmus Gozzi och Fröken Snusk. Men likheterna mellan de bägge akterna är fler, båda betraktas som musikgenre vid namn Epa-Dunk.

Annons ▾

Hooja drog en stor publik, i stort sätt hela Frimis Salonger var fullt. Duon skulle kliva på vid 21:30 men det dröjde till en kvart. Under väntan heja publiken fram akten vid flera tillfällen och när de väl klev upp exploderade publikhavet. Här kommer ett par bilder från spelningen på Frimis Salonger.

Foto: Martin Avedal – Örebro Tribune

FIKK - För att alla behövs