Slutspelat för ÖFC Dam efter förlust mot Gais

Örebro Futsal Club förlorade under lördagen den andra kvartsfinalen mot Gais Futsal. Detta innebar att gästerna gick vidare till semifinal.

· Publicerad: 4 mars 2023 · 18.09.

Lördagen den 4 mars spelades den andra kvartfinal-matchen mellan Örebro Futsal Club och Gais Futsal. ÖFC Dam var piskade att vinna eftersom Gais tog hem första matchen med 4-1 men man förlorade även dagens drabbning.

Förutsättningen inför returen var att Gais hade med sig 4-1 från första matchen. ÖFC behövde alltså vinna stort för att gå vidare, och det började bra för laget när Jessica Edvardsson gjorde 1-0. Gästerna skulle kvittera innan Arijana Cesko på nytt gav hemmalaget ledningen. Första halvlek tillhörde Örebro Futsal Club.

Annons ▾

Gais inledde andra halvlek bättre och pressade på för en kvittering innan Örebro Futsal Club på nytt gick för att utöka ledningen. På slutet tvingades ÖFC ta ut målvakten för att få in fler mål men det slutade med att gästerna istället gjorde två mål och kunde vinna matchen med 3-2. Detta innebär att det är slutspelat för ÖFC Dam denna säsong.

Foto: Martin Avedal – Örebro Tribune

FIKK - För att alla behövs