Klassiska Nöt-Créme – nu även som glass

Klassiska Nöt-Créme blir en ny glassmak, detta kunde Triumf Glass och Printzells Confectionery skriva om i ett pressmeddelande.

· Publicerad: 6 mars 2023 · 12.23.
Bild: Triumf Glass

Triumf Glass och Printzells Confectionery kunde under måndagen meddela att klassiska Nöt-Créme nu även blir en glassmak. Glassen kommer att finnas i butik från vecka 11 skriver Triumf Glass i ett pressmeddelande.

— Älskade du, precis som vi, också Nöt crème när du var liten? Nu kommer äntligen vår barndomsfavorit i ny tappning! Tillsammans med Printzells Confectionery har vi tagit fram en av årets bästa nyheter: Nöt crème-glass!

Annons ▾

Så kommer Nöt-Créme se ut när den blir en glass

Produkten kommer vara en hasselnötsglass med Nöt-Crème-fyllning, doppad i choklad med hasselnötskross. Den kommer tillverkas i glassfabriken i Sävedalen och säljas i butik med rekommenderade priset på 23 kr.

— I vår framtagning har vi tillsammans med Triumf Glass varit väldigt fokuserade på att få fram samma fylliga och goda smak som vi har i vår Nöt-Crème Original, säger Magnus Jarlebrink, VD på Printzells Confectionery som äger varumärket Nöt-Crème.

— Samarbetet med Printzells har varit otroligt efterlängtat. Det har varit en lång process för att få till den perfekta Nöt crème-glassen och vi är så nöjda med slutresultatet! Säger Felix Müntzing Försäljning & Marknadschef.

FIKK - För att alla behövs