Örebro Volley klara för semifinal – slog ut Sollentuna

Örebro Volley är klara för semifinal, detta efter att man slagit ut Sollentuna i kvartsfinalen. Motståndare blir Hylte/Halmstad eller Gislaved.

· Publicerad: 26 mars 2023 · 20.21.

Under söndagen blev Örebro Volley klara för semifinal efter att ha besegrat Sollentuna på nytt. Matchen slutade 3-0, och det var precis vad kvartsfinalen slutade i matcher till Örebro.

Setsiffrorna skrevs till 25–14, 25–14 och 25–18, precis som i de tidigare matcherna var Örebro snäppet vassare än Sollentuna. Gästerna bjöd poängmässigt upp i det tredje setet men räckte inte till. Bästa poängplockaren i Örebro blev Ludovica Forastieri med 11 poäng tätt följd av Sabrina Phinizy som gjorde 10.

Annons ▾

I skrivande stund är det inte klar vilken motståndare Örebro får i semifinalen. Det står mellan Hylte/Halmstad eller Gislaved. Den kvartsfinalen leder Hylte/Halmstad med 2-1, serien kan avgöras på tisdag. För Örebro drar semifinalen igång på lördag 1 april.  

FIKK - För att alla behövs