Flicka försvann från fritids i Baronbackarna

Polisen gick under måndagen ut med en efterlysning. En 10-årig flicka ska runt klockan 17:00 försvunnit från ett fritids i Baronbackarna.

· Publicerad: 27 mars 2023 · 21.29.
Bild: Martin Avedal/ Inlägg: Polisen/Privat.

Polisen gick under måndagseftermiddagen ut med en efterlysning. Detta då en 10-årig flicka runt klockan 17:00 ska försvunnit från ett fritids i Baronbackarna i Örebro.

Flickan beskrivs som 150-155 cm lång, har mörkt hår och brun hy. Hon bär en svart Niketröja och svarta Nike mysbyxor, en blå täckjacka och svarta skor när hon försvann. Ett flertal polispatruller är involverade i sökandet efter flickan.

Annons ▾

— Vi vill att den som sett eller har uppgifter om flickan kontaktar polisen på telefon 114 14, ange ”tips” i talsvaret för snabb framkoppling till operatör. Om du ser flickan i detta nu, ring 112, skriver polisen på sin hemsida. Där har man även lagt ut en bild på den försvunna flickan.

FIKK - För att alla behövs