Erik Björndahl lämnar ÖSK – klar för IF Karlstad

ÖSK Fotboll och IF Karlstad Fotboll har idag kommit överens om en övergång. Anfallaren Erik Björndahl lämnar ÖSK och är klar för IF Karlstad.

· Publicerad: 28 mars 2023 · 16.49.

Idag står det klart att Erik Björndahl lämnar Örebro SK. Den 32-årige anfallaren ska vara klar för division 1-klubben IF Karlstad skriver ÖSK på sin hemsida under tisdagen.

— ÖSK Fotboll och IF Karlstad Fotboll har idag kommit överens om en övergång av Erik Björndahl. Vi vill därför rikta ett stort tack till Erik för hans tid i ÖSK och önska honom varmt lycka till i sin nya klubb, skriver man på sin hemsida.

Annons ▾

Erik Björndahl har spelat i BK Forward och Degerfors

Erik Björndahl kom till ÖSK Fotboll ifrån Degerfors IF inför säsongen 2020, när klubben fortfarande spelade i Allsvenskan. Under sina tre år i den svartvita tröjan har Erik noterats för 61 tävlingsmatcher och tio mål. Han har även hunnit med en lånesejour i Västerås SK under hösten 2021. Björndahl representerade även Örebroklubben BK Forward mellan 2007 och 2017.

— Jag har valt att lämna ÖSK och gå vidare i min karriär för att hitta glädjen, förtroendet och speltiden. I Karlstad får jag ett stort förtroende och en tydlig roll i laget. Där kommer jag att bidra och njuta av mina sista år på planen. Det här var den bästa lösningen för alla parter. Jag lämnar fantastiska spelare och människor i en klubb som jag önskar all framgång. Kärlek, säger Erik Björndahl.

FIKK - För att alla behövs