Skådespelare från Winnie the Pooh besöker Bio Roxy

På lördag visas den omtalade skräckfilmen Winnie the Pooh – Blood and Honey på Bio Roxy. Samtidigt besöker tre av filmens skådespelare filmvisningen.

· Publicerad: 11 april 2023 · 15.37.
Bild: Njutafilms

I helgen visar Bio Roxy i Örebro den omtalade skräckfilmen Winnie the Pooh – Blood and Honey. Samtidigt kommer tre av filmens skådespelare på besök för att samtala med youtubern och skräckrecensenten Sarah of horror.

Winnie the Pooh – Blood and Honey handlar om att Nalle Puh och Nasse känner sig övergivna av Christoffer Robin när han börjar på universitetet. Därför ger dig sig ut på en blodig resa för att hitta mat. Filmen har blivit uppmärksammad pga att man förvandlar en kär barnkaraktär till ett blodtörstigt monster.

Annons ▾

Winnie the Pooh visas på lördag

Klockan 18.30 visas filmen Winnie the Pooh – Blood and Honey på Bio Roxy i Örebro. Efter filmen kommer tre av filmens skådespelare, Paula Coiz, Amber Doig-Thorne och Nikolai Leon att delta i ett samtal tillsammans med Sarah of horror.

Den här filmvisningen är en försmak av en större satsning för att sätta Örebro på filmkartan. Det finns nämligen planer för Light till Dark – Fantastic film festival, en festival med genrefilm, framförallt skräck, science fiction och fantasy som planeras starta i oktober 2024 under spökveckan i Örebro.

Men ingen ska behöva vänta så länge. Vi kan se fram emot flera specialvisningar under 2023. Tanken är att ordna filmvisningar även nu i sommar och i höst i samband med halloween och spökveckan.

— Vi hoppas fylla Roxy och siktar på att bli en del av spökveckan, säger Anders Jansson, verksamhetsutvecklare på Bilda Svealand.

FIKK - För att alla behövs