Cornelia Jakobs inleder sommaren i Humlehagen

Cornelia Jakobs är klar för Humlehagen, lördagen den 10 juni inleder mellostjärnan sommarens spelningar på den populära landsbygdsscenen.

· Publicerad: 26 april 2023 · 10.39.
Foto: Fritz Dölling

Under onsdagen kunde arrangören bakom Humlehagen meddela att Cornelia Jakobs spelar på premiärhelgen. Lördagen den 10 juni kommer Mellostjärnan med fullt band till Humlehagen.

— Vi ser fram emot en härlig försommarkväll och Cornelia är verkligen en fantastisk liveartist! Premiärhelgen till ära kommer vi dessutom erbjuda biljetter till priset av endast en symbolisk hundralapp, säger Ki Sandholm från Humlehagen.

Annons ▾

Detta är Cornelia Jakobs

När de sista tonerna av Hold Me Closer ringde ut i Melodifestivalen dröjde det inte lång tid innan Cornelia Jakobs gick från favorittippad till favorit. Efter ett hyllat framträdande i Turin påbörjades en omfattande turné för att stilla ett skriande behov av att höra en av vårt lands mest intressanta röster just nu.

Cornelia Jakobs har även hunnit med att koras till Rockbjörnens drottning, prisad för såväl Årets genombrott som Årets låt och tilldelades även priset för Årets låt på Musikförläggarnas pris.

Med sin förmåga att genom utstrålning och röst förmedla direktverkande känslor har Cornelia Jakobs välförtjänt funnit sin plats i strålkastarljuset. Under 2023 har hon blivit nominerad till Grammis och det väntas inom kort att hon släpper mer musik.

FIKK - För att alla behövs