Drömöppning bäddade för ÖSK:s första seger

ÖSK tog under söndagen sin första seger för säsongen när AFC Eskilstuna kom på besök, redan efter 10 minuters spel stod det 3-0 till hemmalaget.

· Publicerad: 30 april 2023 · 18.42.

Två kryss och två förluster, det var ÖSK:s facit under säsongsinledningen i Superettan. Men när laget under söndagen tog emot AFC Eskilstuna hemma på Behrn Arena kom första segern, och namnet på allas läppar efter matchen skulle vara Noel Milleskog. Han sköt två av de tre mål som ÖSK gjorde.

Mållöst i fyra raka matcher men mot Eskilstuna kom alla mål under de tio inledande minuterna. Drömöppningen skulle också vara avgörande för ÖSK:s seger. I den första matchminuten kunde Jake Larsson finta bort gästernas målvakt och hittade Noel Milleskog. Denne gjorde inga misstag och 1-0 var ett faktum.

Annons ▾

Andra målet kom ca fyra minuter efter det första, Kevin Walker slog en frispark från vänsterkanten som tillslut hamnade hos mittbacken Axel Andrésson. Tredje målet kom till efter att ÖSK iscensatte ett snyggt anfall, Milleskog avslutade med sitt andra mål.

Därefter blev matchen tilltäppt, ÖSK visade dock upp anfallsglädje och Milleskog var nära att göra ett tredje mål idag. Han hade två bra lägen, ett precis innan pausvila och ett direkt efteråt. Men 3-0 skulle stå sig matchen ut och ÖSK fick äntligen fira sin första seger för säsongen.

Foto: Martin Avedal – Örebro Tribune

FIKK - För att alla behövs