Glenn Gustafsson återvänder till Örebro Hockey

Under måndagen blev det officiellt att Glenn Gustafsson återvänder till Örebro, detta efter att ha blivit svensk mästare med Växjö.

· Publicerad: 8 maj 2023 · 11.01.

Idag blev det officiellt att Glenn Gustafsson återvänder till Örebro Hockey. Detta kunde klubben skriva om på sin hemsida under måndagen. Den 24-årige forwarden har skrivit på för fyra år.

— Örebro som stad och klubb betyder väldigt mycket för mig så det är klart att det känns otroligt bra att vara tillbaka. Jag känner mig taggad och inspirerad på att dra i gång en ny säsong. Det händer väldigt mycket bra i klubben just nu och jag vill så klart vara med och bidra till att vi ska vinna, säger Glenn Gustafsson på klubbens hemsida.

Annons ▾

Glenn Gustafsson vann SM-Guld med Växjö

Glenn Gustafsson kom till Örebro första gången inför hockeygymnasiet 2014. Totalt spelade han sju raka säsonger i klubben innan flyttlasset gick till Växjö. Efter två säsonger i Småland återvänder han, dessutom som nybliven svensk mästare.

— För oss betyder det otroligt mycket att få tillbaka Glenn. Han har fostrats här i Örebro och under de senaste säsongerna har han haft en bra utveckling. Glenn är en laglojal spelare som nu har fått känna på hur det är att vinna och det är något som kommer vara viktigt för vår grupp, säger Örebro Hockeys Sportchef Niklas Eriksson.

FIKK - För att alla behövs