Mållöst när ÖSK kryssade mot Örgryte

ÖSK Fotboll och Örgryte spelade 0-0 när de bägge lagen under tisdagen möttes på Behrn Arena. Detta innebar att ÖSK bröt sin segersvit.

· Publicerad: 16 maj 2023 · 23.24.

ÖSK Fotboll hade under tisdagen chansen att bygga vidare på sin fina segersvit när Örgryte kom på besök. Gästerna hade inför mötet inte vunnit en match under säsongsinledningen. ÖSK kom till start med två raka segrar.

Första halvlek blev mållös men trots det skapade bägge lagen flera bra skott mot mål. ÖSK drev på under de första 20 minuterna innan Örgryte tog över. Andra halvlek bli inte lika händelserik även om ÖSK kontrollerade spelet mer. Matchen slutade 0-0 och bägge lagen ligger kvar i den nedre delen av tabellen.

Annons ▾

I halvtidspausen hyllades även ÖSK Futsal som i helgen blev SM-mästare. Här kommer ett par bilder från matchen.

Foto: Martin Avedal – Örebro Tribune

FIKK - För att alla behövs