Efterlängtad seger för ÖSK efter 2-0 mot Gefle

Örebro SK kunde under söndagen besegra Gefle med 2-0 hemma på Behrn Arena. Segern var den första på fyra omgångar för ÖSK.

· Publicerad: 4 juni 2023 · 20.55.

Efter fyra segerlösa matcher kom äntligen en trepoängare för Örebro SK. Under söndagen vann laget med 2-0 hemma mot Gefle, och det var Seger som visade vägen när han satte 1-0 i andra halvlek. I och med segern lämnade ÖSK kvalplatserna bakom sig.

Den 7 maj, det var senast ÖSK vann en match, nästa en månad sen. Då var det bottenlaget Skövde man slog på bortaplan. Därefter har laget samlat på sig två kryss och två förluster, bland annat två kryss hemma mot bottenlag. Men idag när Gefle kom på besök lyckades ÖSK tillslut vinna.

Annons ▾

Och det var ÖSK:s match från start, de styrde spelet och Gefle skapade knappt några målchanser. Men det var först i andra halvlek som hemmalaget kunde spräcka nollan. I den 47:e minuten satte David Seger 1-0 och i den 81:e fastställde Noel Milleskog slutresultatet 2-0.

Foto: Martin Avedal – Örebro Tribune

FIKK - För att alla behövs