Ny förlust för KIF Örebro – föll tungt mot Hammarby

KIF Örebro förlorade tungt hemma mot Hammarby under söndagen, stor matchvinnare blev Madelen Janogy som gjorde två av de tre målen.

· Publicerad: 11 juni 2023 · 19.21.

KIF Örebro tog under söndagen emot topplaget Hammarby hemma på Behrn Arena. Och ett KIF i stort behov av poäng förlorade inte helt oväntat mot ett av seriens bästa lag. Slutresultatet skrevs till 3-0 där återigen Madelen Janogy klev fram för gästerna och avgjorde med två mål.

Hammarby skulle kontrollera den här matchen från start och pressade vid flera tillfällen ner KIF i egen zon. Men det var först på stopptid under första halvlek som gästerna fick hål på KIF. Madelen Janogy gjorde 1-0 precis innan paus och skulle även stätta 2-0 i början av andra halvlek.

Annons ▾

På stopptid i andra halvlek kunde Ellen Wangerheim fastställa slutresultatet till 3-0. Det var hennes första inhopp då hon varit långtidsskadad. För KIF Örebro väntar nu en av säsongens viktigaste matcher på torsdag. Då kommer Norrköping på besök, ett lag som KIF måste slå. De har i nuläget tre poängs godo på Örebroarna.

Foto: Martin Avedal – Örebro Tribune

FIKK - För att alla behövs