Bio Roxy visar Harry Potter i samband med filmfestival

Den 5 augusti har du chansen att se filmerna Harry Potter och de vises sten och Harry Potter och Hemligheternas kammare på Bio Roxy i Örebro.

· Publicerad: 19 juni 2023 · 19.18.
Bild: Bio Roxy

Bio Roxy skriver i ett pressmeddelande under måndagen att de i augusti kommer visa två filmer med Harry Potter. Detta i samband med filmfestivalen Light till Dark – Fantastic film festival.

— Missade du biopremiären av Harry Potter 2001? Den 5 augusti har du chansen att se de första två filmerna: Harry Potter och de vises sten och Harry Potter och Hemligheternas kammare, på Bio Roxy i Örebro, skriver man.

Annons ▾

Harry Potter är en försmak av Light till Dark

Bio Roxy skriver att visningen är en försmak av Light till Dark – Fantastic film festival, en festival med genrefilm, framförallt skräck, science fiction och fantasy som planeras starta i oktober 2024 under spökveckan i Örebro.

Men redan i augusti 2023 bjuds örebroarna på en försmak. Under helgen kommer Bio Roxy inredas i Hogwarts tecken och det kommer också finnas försäljning av Harry Potter godis samt mat och fika inspirerat av Harry Potter.

Dessutom uppmanar Bio Roxy att de som vill är välkomna att klä ut sig i Harry Potter-temat. Bästa utklädnad kommer att vinna ett pris. Utöver Harry Potter kommer man visa två kortfilmer från filmskapare i Örebro.

Bild: Bio Roxy

FIKK - För att alla behövs