Skottlossning i Baronbackarna under måndagen

Det var vid klockan 23:35 under måndagskvällen som det inkom larm om en skottlossning i stadsdelen Baronbackarna i Örebro.

· Publicerad: 27 juni 2023 · 09.57.
Arkivbild

Polisen i Örebro skriver under tisdagsmorgonen att det inträffade en skottlossning i Baronbackarna under måndagskvällen. Larmet ska ha inkommit vid 22:35.

Enligt uppgifter skall en maskerad man avfyrat skott mot en bostad där två personer befann sig, därefter ska denne flytt från platsen på elsparkcykel. Ingen av de bägge som befanns sig i bostaden ska kommit till skada under incidenten.

Annons ▾

En stor insats har pågått under natten i Baronbackarna kring den aktuella adressen. En teknisk undersökning har genomförts och flera personer har kontrollerats samt hörts av patrullerna. I nuläget är ingen gärningsperson gripen samtidigt har en förundersökning om försök till mord är inledd.

FIKK - För att alla behövs