ÖSK kryssade mot Trelleborg – Moro utgick med skada

ÖSK spelade 0-0 hemma mot Trelleborg, men den största förlusten ikväll var att mittbacken Nasiru Moro utgick pga bruten axel.

· Publicerad: 17 juli 2023 · 23.04.

Måndagen den 17 juli tog Örebro emot Trelleborg på hemmaplan, matchen slutade 0-0 och det har var ÖSK:s femte oavgjorda match på Behrn Arena denna säsong. Laget ligger kvar på kvalplatserna för nedflyttning efter att enbart tagit en poäng ikväll.

För att vara en 0-0 match mellan två lag på den nedre delen av tabellen skapades det dock många bra målchanser. ÖSK hade flera bra lägen under första halvlek och Trelleborg skulle under andra pressa på framåt, framför allt på stopptid. ÖSK:s Adam Bark och Axel Óskar Andrésson hade bra lägen under matchen.

Annons ▾

Utöver att ÖSK tappade poäng i kamp om överlevnad inträffade en till förlust under matchen. Mittbacken Nasiru Moro utgick pga skada och det visade sig att hans axel är bruten. I avslutningen av säsongen kan detta betyda mycket för ÖSK som vill undvika nerflyttning, dessutom har lagets bästa spelare under säsongen lämnat för spel i Allsvenskan.

Foto: Martin – Avedal – Örebro Tribune

FIKK - För att alla behövs