Fjärde raka krysset för ÖSK – spelade 0-0 mot Gais

Måndagen den 31 juli tog ÖSK Fotboll emot Gais hemma på Behrn Arena. Matchen slutade 0-0 och det var ÖSK:s fjärde raka kryss.

· Publicerad: 31 juli 2023 · 23.26.

Den fjärde juni, snart två månader sen, det var då ÖSK sist vann en match under årets säsong. Då blev det 2-0 hemma mot Gefle, och kväll kryssade ÖSK på nytt när man spelade 0-0 mot Gais. Det var ÖSK:s fjärde raka match på rad som slutade oavgjort.

Det första mötet mellan ÖSK och Gais slutade med en 4-0 seger till göteborgarna. Även kvällens match skulle till än början tillhöra gästerna, men utöver en bra press fick Gais inget utrett under första halvlek. ÖSK fick en intensiv period i slutet av första där de satte riktig hård press genom flera hörnor, men man fick inte utdelning.

Annons ▾

I den 63:e matchminuten fick Gais Niklas Andersen ett rött kort, men trots med en man mer på planen lyckades aldrig ÖSK ta vara på chansen. I slutminuterna var ÖSK:s press enorm, men några riktiga bra avslut kom man aldrig till. ÖSK ligger fortfarande kvar på kvalplats, två poäng ner till nedflyttningsplats men enbart en poäng upp till säker mark.

FIKK - För att alla behövs