ÖSK värvar mittfältaren Samuel Kroon

ÖSK värvar mittfältaren Samuel Kroon , detta kunde klubben under onsdagskvällen skriva på sin hemsida. Han kommer från spel i IF Brommapojkarna.

· Publicerad: 9 augusti 2023 · 21.03.
Samuel Kroon i en match mot ÖSK 2022. Foto: Martin Avedal

ÖSK kunde under onsdagen meddela att det värvat mittfältaren Samuel Kroon. Han kommer senast från spel i Allsvenskan med IF Brommapojkarna och han har skrivit ett kontrakt med ÖSK över säsongen 2025.

— Samuel är en offensiv spelare som både trivs på kanten och centralt i planen. Han är en lojal spelare som arbetar hårt och i båda riktningarna, säger ÖSK:s huvudtränare Christian Järdler på klubbens hemsida.

Annons ▾

Samuel Kroon tog Halmstad till Allsvenskan

Samuel Kroon är född 1996 och kommer senast från spel i Allsvenskan med IF Brommapojkarna. Han har även spelat tre säsonger i Halmstads BK där han bland annat var med om att ta upp Halmstad till högsta serien 2020. Han har dessutom representerat Umeå FC och Nyköpings BIS i Ettan samt Täby FK och moderklubben Bele Barkarby IF i division 3.

— Jag är superladdad på att komma i gång och det är skönt att allt är klart nu. Efter mina samtal med Christian där han har berättat sin spelidé och om klubben så är det mycket som tilltalar mig. Sedan känner jag David Seger sedan innan och han har också berättat om klubbens tradition och supportrar som stöttar laget i vått och torrt, så jag ser jättemycket fram emot att få spela för klubben och dem, säger Samuel Kroon.

FIKK - För att alla behövs