KIF-profiler gör comeback i ÖSK Fotboll

De bägge KIF-profilerna Frida Abrahamsson och Ellen Karlsson gör comeback i ÖSK, detta kunde klubben skriva om under fredagen.

· Publicerad: 8 september 2023 · 22.23.
Arkivbilder: Martin Avedal

Under fredagen kunde ÖSK Fotboll släppa en stor bomb. De bägge KIF-profilerna Frida Abrahamsson och Ellen Karlsson gör comeback i ÖSK, detta skriver klubben på sin hemsida.

Både Frida Abrahamsson och Ellen Karlsson har tidigare lagt av som fotbollsspelare, Karlsson har även skaffat barn. Men nu väljer de bägge att göra comeback. Abrahamsson som spelade i KIF mellan 2018 och 2022, från 2019 var hon lagkapten. Karlsson är född i Örebro och representerat KIF vid flera olika sejourer, senast mellan 2018 – 2021.

Annons ▾

— Både Ellen och Frida kommer ju från längre perioder utan att ha spelat fotboll vilket gör att vi kommer behöva vara smarta när det kommer till matchning, men de kommer absolut att hjälpa till att optimera och spetsa till vår träningsmiljö. Vi är glada att välkomna dessa två härliga människor till oss som båda har stor erfarenhet av elitfotboll men som också är förankrade i staden Örebro, säger ÖSK:s huvudtränare Dennis Gabrielsson.

Totalt har Frida och Ellen båda spelat över 150 matcher i Sveriges högsta serier innan deras uppehåll från fotbollen. Nu har de valt att plocka ner skorna från hyllan för att ansluta till ÖSK. Dessutom är båda spelklara och kan därför göra debut för svartvitt redan i morgondagens match mot Boo FF kl 13:00 hemma på GPP, skriver ÖSK på sin hemsida.

FIKK - För att alla behövs