First Aid Kit kommer till Conventum i december

Den svenska folkpop-duon First Aid Kit kommer till Örebro och Conventum i december, spelningen är en del av deras turné Visions of the Past.

· Publicerad: 27 september 2023 · 09.03.
First Aid Kit på Conventum Kongress 2015, foto: Martin Avedal

Duon First Aid Kit kommer till Örebro i december, de ska uppträda på Conventum Kongress. Spelningen är en del av en Sverigeturné som systrarna genomför för att fira 16 år som artister.

— Vi är så glada att äntligen kunna berätta om vår nya turné, Visions of the Past. Vi kommer göra några få utvalda intima spelningar i Skandinavien den här hösten och vintern. För att fira att vi har hållit på med musik i 16 år, säger First Aid Kit.

Annons ▾

Detta är First Aid Kit

First Aid Kit är en svenskfolkpopduo från Stockholm som av består systrarna Johanna och Klara Söderberg. De är döttrar till Benkt Söderberg som är gitarrist i Örebrobaserade Lolita Pop. First Aid Kit har haft stora framgångar i både Sverige och USA.

Nu ska First Aid Kit åka ut på en Sverigeturné som består av åtta stopp. Ett av dem är i Örebro lördagen den 11 december. Turnén beskrivs som en intim och avskalad turné, detta efter en omfattande världsturné som genomfördes i samband med släppet av senaste albumet Palomino.

Turnédatum:

30 okt – Göteborg, Pustervik
31 okt – Västerås, Västerås Kongress
2 nov – Umeå, Idun
3 nov – Luleå, Kulturens Hus
26 nov – Huskvarna, Folkets Park
27 nov – Köpenhamn, Vega
28 nov – Oslo, Folketeateret
10 dec – Linköping, Crusellhallen
11 dec – Örebro, Conventum Kongress
13 dec – Stockholm, Cirkus

Biljetterna till turnén Visions of the Past släpps nu på fredag 29 sep kl 10.00.  

FIKK - För att alla behövs