ÖSK krossade Utsikten med 5-1 hemma på Behrn Arena

ÖSK krossade Utsikten hemma på Behrn Arena under torsdagen, slutresultatet blev 5-1 efter att bland annat Victor Backman gjort två mål.

· Publicerad: 28 september 2023 · 22.14.

Det blev en stor målfest på Behrn Arena under torsdagskvällen när ÖSK krossade topplaget Utsikten. Slutresultatet blev 5-1 efter att ÖSK totalt körde över gästerna under matchens inledning. Victor Backman gjorde 1-0 redan i den 3:e matchminuten.

Därefter ramlade målen in, Kalle Holmberg satte 2-0 på straff medan Backman gjorde sitt andra mål i den 21:e matchminuten. ÖSK hade redan efter 20 minuters spel gjort tre mål. I andra halvlek utökade Valgeir Valgeirsson till 4-0 innan Jake Larsson satte 5-0. Tillslut kunde även Utsikten sätta ett mål, då i den 79:e matchminuten.

I och med segern ligger nu Örebro på rätt säker mark 6 poäng ner till kvalstrecket. Utsikten som aspirerar på att gå upp till Allsvenskan tappade stort då även Gais vann ikväll. Det skiljer bara en poäng mellan de bägge lagen. Leder serien gör nu Västerås med 51 inspelade poäng.