Ny svidande förlust för ÖSK när Sundsvall vann

Tisdagen den 24 oktober tog ÖSK Fotboll emot Sundsvall hemma på Behrn Arena, matchen slutade1-0 till gästerna efter mål i andra halvlek.

· Publicerad: 24 oktober 2023 · 23.07.

Tisdagen den 24 oktober åkte ÖSK på sin tredje raka förlust när Sundsvall kom på besök. Matchen slutade 1-0 till gästerna efter att Jesper Carström gjort mål i den 62:e matchminuten. För ÖSK innebär förlusten att man ligger enbart två poäng ner till kvalplats med tre omgångar kvar av serien.

Kvällens match spelades på ett kallt Behrn Arena, dock med 3218 personer på läktaren något som får ses positivt då man ofta har haft under 3000 i besökare. Publiken fick dock inte se någon vidare värmande fotboll. Första halvlek slutade 0-0 där ÖSK delvis hade spelövertag.

Annons ▾

Sundsvall skapade inte många chanser under matchen men lyckades tillslut få in ett mål på en kontring efter ca en timmes spel. ÖSK avslutade matchen med att försöka pressa in en kvittering. Men man lyckades aldrig få hål på gästerna trots bra lägen från Jake Larsson och Hamse Shagaxle.

Det här var som sagt tredje raka förlusten och ett nytt kontrakt är inte än säkrat. Med tre matcher kvar så har ÖSK ett rätt tufft schema, man möter både Östersund och Landskrona. I sista omgången möter man den nuvarande jumbon Eskilstuna, som dock bara ligger fem poäng efter ÖSK, det kommer bli en tuff avslutning i bottenstriden.

Foto: Martin Avedal – Örebro Tribune

FIKK - För att alla behövs