Sarah Dawn Finer kommer till Stad i ljus vid Örebro Slott

Sarah Dawn Finer är klar för Stad i ljus vid Örebro Slott, den 3 november kommer hon uppträda tillsammans med en kör med över 600 sångare.

· Publicerad: 27 oktober 2023 · 17.32.
Foto: All Things Live

Under fredagen kunde Örebrokompanitet meddela i ett pressmeddelande att artisten Sarah Dawn Finer kommer till Stad i ljus vid Örebro Slott. Den 3 november blir det körsång med den kända svenska sångerskan.

Sarah Dawn Finer behöver knappast någon närmare presentation. De flesta känner henne från Melodifestivalen, men hon har också medverkat i en lång rad olika musik-, teater-, film- och tv-sammanhang, både som sångerska och skådespelare.

Annons ▾

Stad i ljus arrangeras för sjätte gången

Det blir sjätte gången som den populära konserten arrangeras i anslutning till Allhelgonahelgen. Bakom Sarah Dawn Finer står Örebros största kör, Sjung med Spångberg, med över 600 sångare och en barnkör från Svenska kyrkan. Dessutom medverkar lokalartisten Pär Lindberg från Lindesberg, känd från Idol i TV4.

Som vanligt är det fri entré och tusentals besökare väntas till området. Under konserten kommer det även att samlas in pengar till Örebro Stadsmission. Konserten börjar klockan 17:30 och arrangeras av Örebrokompaniet/Örebro slott, Svenska Kyrkan, Sjung med Spångberg-kören och Bilda.

FIKK - För att alla behövs