Målvakten Jonas Arntzen förlänger med Örebro Hockey

Norske målvakten Jonas Arntzen förlänger med Örebro Hockey, detta kunde klubben skriva om på sin hemsida under lördagsförmiddagen.

· Publicerad: 11 november 2023 · 11.58.

Örebro Hockey kunde under lördagen meddela att målvakten Jonas Arntzen förlänger med klubben. Den 25-årige norrmannen är inne på sin femte säsongen i Örebro och har skrivit på ett nytt treårskontrakt.

— Jag trivs otroligt bra i staden och klubben vilket gjorde att det var ett lätt beslut att förlänga. Jag känner att det här är en bra miljö för mig att utvecklas i och att få fortsätta jobba med alla i och runt laget känns inspirerande. Mitt stora mål är så klart att ta nästa steg och under de kommande åren vill jag ta förstaspaden, säger Jonas Arntzen på klubbens hemsida.

Annons ▾

Jonas Arntzen kom från spel i Leksand

Jonas Arntzen anslöt inför säsongen 2019/20, detta efter att representerat Leksand när de spelade i Hockeyallsvenskan. Under sin sejour i Örebro har Arntzen bildat målvaktspar med Jhonas Enroth, och de har varit ett av de bättre i SHL, även om Arntzen förpassats som back-up.

— Arne har en lång historia hos oss nu. Vi gillar verkligen att jobba tillsammans med honom och tillsammans med Rothen är dem otroligt viktiga för oss. Arne har haft en stark utveckling hos oss och har inlett den här säsongen starkt. Vi brukar säga att Arne är ett socialt geni och med sitt sätt att vara är han väldigt omtyckt av spelare, ledare och alla andra i organisationen. Nu hoppas vi att Arne under de kommande åren kan ta nästa steg mot att bli en toppmålvakt i ligan, säger Örebro Hockeys Sportchef Niklas Eriksson.

FIKK - För att alla behövs