Kultbandet The Wannadies kommer till Frimis salonger

Lördagen den 9 mars nästa år kommer Kultbandet The Wannadies till Örebro och Frimis salonger, detta blev klart under gårdagen.

· Publicerad: 18 november 2023 · 09.52.
Foto: United stage

Det var under gårdagen som Frimis salonger kunde meddela att det svenska kultbandet The Wannadies kommer uppträda den 9 mars nästa år. Bandet slog igenom på 90-talet som ett av de främsta namnen i den svenska indievågen.

Med låtar som My Hometown, You and Me Song, Shorty men framför allt Hit nådde bandet långt utanför hemlandets gränser och åtnjöt bland annat stor framgång i Storbritannien och Japan. You and Me Song har förekommit på såväl soundtracket till Baz Luhrmanns film Romeo + Juliet som i en lång rad reklamfilmer.

Annons ▾

Under 2022 återförenades The Wannadies för en rad bejublade konserter som kulminerande i en storslagen spelning inför tusentals fans på Gustav Adolfs Torg under Stockholms Kulturfestival. Hösten 2023 medverkar bandets frontman Pär Wiksten i Tv4:s Så mycket bättre och nu är det även klart att bandet åker ut på en Sverigeturné nästa år.

Lördagen den 9 mars kommer The Wannadies till Örebro och Frimis salonger. Biljetter släpps på måndag 20/11 klockan 10:00 och går att köpa via Tickster.

FIKK - För att alla behövs