ÖSK Futsal derbykrossade Örebro Futsal club

ÖSK Futsal vann säsongens första derby mot Örebro Futsal club, slutresultatet blev 8-3 efter bland annat ett hat-trick från Leonardo Mieli Zanata.

· Publicerad: 20 november 2023 · 22.49.

Måndagen den 20 november spelades säsongens första derby mellan ÖSK Futsal och Örebro Futsal club. Det var två formsvaga lag som möttes men det var de regerande mästarna ÖSK som gick på knock och vann med hela 8-3. Leonardo Mieli Zanata gjorde bland annat ett hat-trick.

ÖSK Futsal var det klart bättre laget och hade spelövertaget, ÖFC skapade många kontringar men hade svårt med avsluten, något som inte ÖSK hade problem med. Efter första halvlek stod det 3-0 till hemmalaget men det var under andra halvlek som matchen på riktigt exploderade.

Annons ▾

ÖSK gick upp till 6-0 innan ÖFC äntligen fick in en reduceringen men där efter släppte man in två nya mål. Bortalaget kunde trots allt putsa till sifforna till 8-3. Värt att notera är att Ayoub Abassi gjorde två mål för ÖSK medan ÖFC:s lagkapten Senad Berisha avslutade målskyttet med ett vackert tröstmål.

Foto: Martin Avedal – Örebro Tribune

FIKK - För att alla behövs