Örebro Hockey förlorade mot Skellefteå på övertid

Skellefteå vann kvällens match mot Örebro Hockey i Behrn Arena, stor hjälte blev Zeb Forsfjäll som gjorde 2-1 på övertid.

· Publicerad: 2 december 2023 · 22.57.

Lördagen den 2 december tog Örebro Hockey emot Skellefteå hemma i Behrn Arena. Matchen var en repris på vårens semi-final mellan de bägge lagen, en serie som Saik vände och vann med 4-2. Även ikväll vände gästerna matchen och avgjorde på övertid.

Det här var en match Örebro borde vunnit, man skapade flera kvalificerade målchanser och tog även ledningen tidigt i första perioden. Robert Leino satte 1-0 efter 1:34 i en period som hemmalaget var bättre i. Även i andra perioden skulle Örebro dominera spelet, man vann skotten med 13-4, trots det kvitterade gästerna genom Dylan Sikura.

Annons ▾

Tredje perioden blev jämnare men de bägge lagen hittade aldrig målet, domarna släppte även många incidenter som borde resulterat i powerplay för lagen. Matchen gick till övertid där Skellefteå snabbt kunde avgöra genom Zeb Forsfjäll.

Foto: Martin Avedal – Örebro Tribune

FIKK - För att alla behövs