Regan Steigleder förlänger med KIF Örebro

Regan Steigleder förlänger med KIF Örebro, detta kunde klubben under fredagen skriva på sin hemsida, hon har skrivit ett kontrakt som gäller över 2024.

· Publicerad: 22 december 2023 · 15.40.

KIF Örebro kunde under fredagen meddela att de förlänger med amerikanska försvararen Regan Steigleder. Hon har skrivit på ett kontrakt som gäller över säsongen 2024.

— Regan har varit hela tiden varit prio att förlänga med. Hon har vuxit under åren hos oss, både som spelare och som ledare. Jag ser en stor potential i Regan som mittback; hon är snabb, bra på huvudet och väldigt bra med bollen, och hon kan bli en av seriens bästa mittbackar som jag ser det, säger Rickard Johansson, manager i KIF Örebro.

Annons ▾

Regan Steigleder kom till KIF Örebro inför säsongen 2022 från NWSL-laget Chicago Red Stars. Steigleder själv är nöjd med förläggningen, och ser fram emot manager Johanssons nya planer för henne.

— Jag ser det som en stor möjlighet att växa in i en roll som mittback, men också att ta en större plats som ledare i gruppen. Det känns bra att förlänga. Jag älskar staden och ser fram emot att få fortsätta spela fotboll på Behrn Arena. På det hela taget ser jag att det kommer bli ett spännande år med många nya spelare, där vi tillsammans kan skapa en ny dynamik på planen. Jag tror försäsongen blir viktig, där vi behöver lista ut hur varje spelare fungerar bäst på planen, säger Regan Steigleder.

FIKK - För att alla behövs