Harry Potter-visning på Bio Roxy under nyårshelgen

Fullbokad Harry Potter-visning på Bio Roxy den 30 december 2023, man visar Harry Potter och fången från Azkaban samt Harry Potter och den flammande bägaren.

· Publicerad: 24 december 2023 · 09.52.
Foto: Bio Roxy/Örebro kommun

Dagen innan nyårsafton, den 30 december, arrangerar filmfestivalen Light till Dark en filmvisning av Harry Potter. Den här gången blir det film två och tre, Harry Potter och fången från Azkaban samt Harry Potter och den flammande bägaren.

Visningen är ännu en försmak av Light till Dark – Fantastic film festival, en festival med genrefilm, framförallt skräck, science fiction och fantasy som planeras 6-10 november 2024.

Annons ▾

Visningen blev snabbt fullbokad och många av Harry Potter-fansen kommer klä ut sig på Harry Potter-temat. Med chans att vinna fina priser. Det kommer också att finnas en green screen där barn, eller vuxna med barnasinnet kvar, kan ta bild med Hogwartsbakgrund. Det finns också en osynlighetsmantel man kan testa med green screen.

Bio Roxy kommer inredas i Hogwarts tecken och det kommer att finnas godis inspirerat av Harry Potter. Dessutom kommer en kortfilm från filmskapare i Örebro att visas.

FIKK - För att alla behövs