Mohammed Saeid återvänder till ÖSK Fotboll

Mittfältaren Mohammed Saeid återvänder till ÖSK Fotboll, han har skrivit på ett 1+1-avtal skriver klubben på sin hemsida.

· Publicerad: 18 januari 2024 · 13.53.
Mohammed Saeid i Sirius-tröjan 2018, arkivbild: Martin Avedal

Idag blev det klart att mittfältaren Mohammed Saeid återvänder till ÖSK. Klubben han representerade mellan 2012-2014. Den 33-årige mittfältaren har skrivit på ett 1+1-avtal skriver klubben på sin hemsida.

— Efter bra samtal och möte med Mo så är jag glad att han väljer att fortsätta sin karriär i ÖSK. Han brinner för att spela på Behrn Arena och vara en del av det här lagets fortsatta utveckling. Det är en erfaren och väldigt smart spelare som lever på sin spelförståelse, teknik och fina bollbehandling. Han har också en bra vänsterfot som vi kan använda på liggande boll, säger ÖSK:s huvudtränare Christian Järdler.

Annons ▾

Mohammed Saeid har spelat i BK Forward

Mohammed Saeid är född i Örebro men värvades redan 2002 till West Bromwich Albion från BK Forward. Han fick sin skolning i England men återvände till BK Forward 2009. Han spelade där fram till sejouren i Örebro, därefter tillbringade han tid utomlands i bl.a USA.

Han återvände till Sverige och Allsvenskan 2018 då han skrev på för IK Sirius. Han lämnade Uppsalaklubben 2021 för Trelleborgs FF, där han tillbringade två säsonger. Nu åter vänder han hem till Örebro.

— Det känns kul att vara tillbaka. Jag känner ÖSK väl och har pratat med Kalle Holmberg och Jesper Modig som jag känner sedan tidigare. De pratade om en ung och hungrig grupp som jag kände att jag vill vara en del av. Jag ska bidra med det jag kan för att vi tillsammans ska ta den här klubben framåt, säger Mohammed Saeid.

FIKK - För att alla behövs