Triumf Glass presenterar årets nya smaker

Årets smakupplevelser är äntligen här, smaker som Marshmallow och Hockeypulver är starka favoriter på årets glasskarta, skriver Triumf Glass.

· Publicerad: 25 januari 2024 · 15.06.
Farbror Arnes Marshmallow och Hockeypulverglass är årets nyheter från Triumf Glass, foto: Triumf Glass

Det var i måndags som Triumf Glass kunde presentera den nya smakerna för 2024. Bland annat återfinns en klassiker som kommer gå att köpa som glass, Hockeypulver!

— Årets smakupplevelser är äntligen här, smaker som Marshmallow och Hockeypulver är starka favoriter på årets glasskarta, skriver Triumf Glass i ett pressmeddelande.

Annons ▾

En nostalgisk matchhjälte – Hockeypulverglass

En svensk klassiker, älskad av generationer. Nu äntligen som glass!
Tillsammans med Grahns som säljer det ikoniska godiset Hockeypulver har vi tagit fram en ny smakrevolution – Hockeypulverglass!

— Vi är otroligt stolta över att introducera Hockeypulverglassen tillsammans med Grahns. Det är en smak som inte bara tar oss tillbaka till våra roliga barndomsminnen utan också gör den unik på marknaden, säger Moa Frisk, marknadschef på Triumf Glass

Vi fortsätter att driva innovation inom glassvärlden tillsammans med välkända varumärken och denna smak är ett bevis på något alldeles extra.
Glassen är en blandning av lakritsgräddglass med salt lakritsfyllning, omsluten av ett lakritsöverdrag och toppad med hockeypulverströssel.

— Vi på Grahns är väldigt glada att vi tillsammans med Triumf Glass har tagit fram hockeypulverglassen. Vi är övertygade om att denna nya produkt kommer att tilltala och glädja många nya, men också trogna, Hockeypulverkunder. säger Jesper Lööw, CEO på Grahns.

Farbror Arnes

Årets minst lagoma nyhet från vårt premiumvarumärke Farbror Arnes, fortsätter varumärkets tradition av innovativa smaker. 2024 års tillskott är inget undantag, glassmarknaden välkomnar ett färgstarkt tillskott med en spännande touch av nyskapande. Nu lanserar vi Farbror Arnes Marshmallow, en krämig gräddglass med smak av marshmallow doppad i mjölkchoklad med krispiga kaksmulor.

Som om det inte vore nog, introducerar vi även en somrig, lyxig samt uppfriskande nyhet: Farbror Arnes Lemoncurd i limited edition. En krämig gräddglass med citronsmak och frisk citronsås doppad i vit choklad. Glassen finns endast i ett begränsat antal.

Utöver dessa nyheter fortsätter vi samarbetet med Nick’s som förstärker vårt sortiment med ett somrigt sockerfritt alternativ i form av Mango passion.

Glassen är en krämig vaniljglass med en swirl av mangosås, doppad i vit choklad med bitar av syrlig passionsfrukt. Det är en fräsch smakexplosion för glassälskare där vi kan erbjuda ett sockerfritt alternativ utan att kompromissa med smaken. Denna nya somriga glassupplevelse är helt fri ifrån tillsatt socker, palmolja och gluten.

Årets glassar från Triumf Glass

Hockeypulverglass
En lakritsgräddglass med salt lakritsfyllning, doppad i lakritsöverdrag med hockeypulverströssel.
Rek pris 23kr

Farbror Arnes Marshmallow
Gräddglass med marshmallowsmak, doppad i mjölkchoklad med krispiga kaksmulor.
Rek pris: 31kr

Farbror Arnes Lemoncurd – Limited edition
Gräddglass med citronsmak och frisk citronsås doppad i vit choklad.
Farbror Arnes Lemoncurd lanseras v.20 inför sommaren som en limited edition.
Förlanseras på Pressbyrån & 7 Eleven från och med v.4.
Rek pris: 31 kr

Nicks Mango/passion
Vaniljglass med en swirl av mangosås, doppad i vit choklad med bitar av syrlig passionsfrukt.
Rek pris: 33 kr

Nyheterna finns att köpa i butik från v.11 eller på utvalda trafikbutiker från vecka 7. Farbror Arnes Lemoncurd limited edition, Farbror Arnes Marshmallow samt Hockeypulver finns att köpa på Pressbyrån & 7-eleven från vecka 4.

FIKK - För att alla behövs