Maja Bodin förlänger med KIF Örebro

Idag blev det klart att Maja Bodin förlänger med KIF Örebro, detta kunde klubben under fredagseftermiddagen skriva om på sin hemsida.

· Publicerad: 26 januari 2024 · 20.59.

KIF Örebro kunde under fredagen meddela att de förlänger med anfallaren Maja Bodin. Detta kontrakt gäller för säsongen 2025, det innebär att hon förlänger sitt kontrakt redan innan säsongen 2024 ska påbörjas.

— Vi värvade in Maja från Kristianstads bänk, eftersom vi såg potential i henne. Sen hon kom hit har hon utvecklats. Första säsongen blev det sju mål, och jag tror hon kommer göra fler i år. Det här är ett sätt för oss att visa att vi tror på Maja, men också fortsätta på den inslagna vägen där vi ska ha våra lovande spelare på längre kontrakt för att undvika att de lämnar gratis. Kort sagt är det här en viktig förlängning för oss, där vi ser att Maja är en positiv spelare som bidrar både på och utanför planen, säger Rickard Johansson, manager i KIF Örebro.

Annons ▾

Maja Bodin spelade 25 damallsvenska matcher 2023, varav 20 från start. Det blev totalt sju mål på kontot. Inför 2023 skrev hon ett tvåårskontrakt med klubben, men de väljer att redan nu förlänga.

— Det känns bra att förlänga. Jag trivs bra med laget, staden och allt runt om. Därför kändes det här beslutet helt rätt. Sen jag kom hit har jag fått förtroende och en bra utveckling. Jag ser fram emot att min utveckling ska fortsätta även de kommande två åren, säger Maja Bodin, som också summerar att det blev ett bra avslut på 2023:

FIKK - För att alla behövs