Molly Sandén och Victor Leksell till Gustavsvik i sommar

Molly Sandén och Victor Leksell kommer till Örebro i sommar, de kommer uppträda på Gustavsvik skriver man i ett pressmeddelande.

· Publicerad: 26 januari 2024 · 12.44.
Foto: United Stage

Under fredagen blev det klart att Molly Sandén och Victor Leksell kommer till Örebro i sommar. Den 24 augusti står de på scenen i Gustavsvik, biljetterna släpps måndagen den 29/1 klockan 10:00.

— Årets absolut största kväll!?! Två av Sveriges största artister på scen på Gustavsvik under samma kväll. Vi får uppleva två konserter under en kväll i en fantastisk miljö, skriver Laweka Events i ett pressmeddelande.

Annons ▾

Detta är Molly Sandén

Med över 900 miljoner streams på Spotify, turnéer som sålt slut på rekordtid, mängder med Platina-singlar och album samt prestigefyllda priser är Molly Sandén en av Sveriges tveklöst största artister och låtskrivare. Under sommaren 2024 kommer Molly Sandén att göra konserter i hela landet.

Detta är Victor Leksell

Guldmickenvinnare, 40 000 i publiken under VG-Lista på Rådhusplassen i Oslo, en magisk succé på Lollapalooza Stockholms main stage och en bejublad Nordenturné – 2023 ställde Victor Leksell ner skåpet och bevisade att han är en av landets största, bästa och mest älskade liveartister. Och det gjorde han med bara ett album i ryggen. Nu siktar Victor ännu högre. Med den nya skivan ”Tid & Tro” åker han ut på sin hittills största turné.

Info:

Plats: Gustavsvik, Örebro
Datum: Lördagen den 24 augusti
Tid: 18:00
Ålder: 13 år med 18 år i baren.
Biljetter: Går att köpa på Tickster

FIKK - För att alla behövs