Axel Óskar Andrésson bryter kontraktet med ÖSK

Mittbacken Axel Óskar Andrésson bryter sitt kontrakt med ÖSK, detta kunde fotbollsklubben under torsdagen skriva om på sin hemsida.

· Publicerad: 1 februari 2024 · 13.10.

Idag står det klart att ÖSK Fotboll och Axel Óskar Andrésson kommit överens om att bryta mittbackens kontrakt i förtid. Under två säsonger i ÖSK noterades han för 53 tävlingsmatcher och tre mål.

— Axel har alltid gett sitt bästa för laget och klubben. Han har bidragit på ett positivt sätt till gruppen både på och utanför planen. Nu har vi nått en överenskommelse som alla är nöjda med och jag önskar Axel stort lycka till i framtiden, säger ÖSK:s huvudtränare Christian Järdler på klubbens hemsida.

Annons ▾

Axel Óskar Andrésson anslöt till ÖSK mars 2022 efter spel i Riga FC, det blev totalt två säsonger i klubben. Nu står det klart att söndagens träningsmatch mot Sandviken blev islänningens sista match för ÖSK.

— Min tid i Örebro har varit både upp och ned. Jag kom hit med målsättningen att ta oss tillbaka till Allsvenskan och det misslyckades jag med. Men samtidigt har det varit en fantastisk tid i mitt liv och jag har trivts väldigt bra här. Det är en fin grupp spelare med en oerhörd laganda och gemenskap och jag kommer alltid ha med mig mina känslor för klubben och publiken. Det stöd vi fått har varit bland det bästa jag har upplevt och jag kommer sakna att fira segrar tillsammans med våra supportrar. Jag kommer självklart fortsätta följa och heja på ÖSK och jag ser fram emot dagen klubben tar sig tillbaka till Allsvenskan, säger Axel Óskar Andrésson.

FIKK - För att alla behövs