Smash into pieces klara för final i Melodifestivalen

Smash into pieces är klara för final i Melodifestivalen, detta efter att de under den första deltävlingen gått vidare under första omröstningen.

· Publicerad: 3 februari 2024 · 21.33.

Under lördagen drog årets upplaga av Melodifestivalen igång. Den första deltävlingen hölls i Malmö där Örebrobaserade rockbandet Smash into pieces tävlade. De ställde upp för andra gången i tävlingen med bidraget Heroes are calling.

Det blev succé direkt för Smash into pieces som tog sig till en ny final, detta efter första omröstningen under tävlingen. I förra årets final slutade de på en tredjeplats. De får också sällskap av Lisa Ajax som efter andra röstningen ikväll även hon blev klar för final.

Annons ▾

Smash Into Pieces ska även varit en av de stora favoriterna inför Melodifestivalens första deltävling. Nu rullar tävlingen vidare och nästa lördag äger deltävling två rum i Scandinavium i Göteborg.

FIKK - För att alla behövs