SIA Glass lanserar fyra nya smaker till serien Finaste

SIA Glass lanserar de fyra nya smakerna sommarbär, pistage, mandel och chokladkaka till serien Finastet skriver man i ett pressmeddelande.

· Publicerad: 5 februari 2024 · 13.17.
Sommarbär, Pistage, Mandel och Chokladkaka är de nya smakerna från Sia Glass.

Sommarbär, Pistage, Mandel och Chokladkaka, det är smakerna som SIA Glass 2024 introducerar sin nya serie Finaste. Detta kunde företaget presentera i ett pressmeddelande som skickades ut under måndagen.

— Finaste är en unik smakupplevelse som måste upplevas och vi är väldigt stolta att äntligen få presentera den första svenskproducerade pinnglassfamiljen till alla landets glassälskare, säger Dan Bengtsson, marknadschef SIA Glass.

Annons ▾

Detta är glasserien Finaste

Bakom Finaste-familjen finns hantverket och omsorgen om råvaror som krävs för att göra den godaste glassen. Glasspinnar är gjorda för att tilltala alla sinnen med generöst med noga utvalda råvaror, omslutna av den svenska färska grädden som är SIA Glass signum.

— Vi har ett unikt sammanhang här i halländska Slöinge, från gården och korna som ger oss vår grädde, till fabriken där vi tillverkar glassen utan att kompromissa med hållbara lösningar. Vi är också det enda rikstäckande glassföretaget som tillverkar alla våra glasspinnar i Sverige. Det är komponenter som gör Sveriges godaste glass, säger Dan Bengtsson.

Övriga nyheter hos SIA Glass 2024

  • Glassbåt Hallon – Len hallonglass gjord på svensk färsk grädde med frisk hallonsylt och dopp med vit chokladsmak. Detta var den allra första Sommarglassbåten som gjorde succé 2022, och nu tar den alltså plats på glasskartan.
  • Emil i Lönneberga – Krämig gräddglass med blåbärssylt och blåbärsrippel, gjord av blåbär från den svenska skogen, tidigare endast i flerpack.
  • Saltlakrits – Saltlakritsglass gjord på svensk färsk grädde med saltlakritssås och saltlakritsöverdrag.
  • Päronsplit – Krämig gräddglass med vaniljsmak och friskt päronisöverdrag. En klassisk barnfavorit för varma sommardagar!

FIKK - För att alla behövs