Thomas Stenström kommer till Gustavsvik i augusti

Thomas Stenström och Ludwig Hart kommer till Örebro och Gustavsvik i augusti, detta skriver arrangören Laweka Events under måndagen.

· Publicerad: 19 februari 2024 · 12.59.
Foto: All Things Live Sweden

Thomas Stenström beger sig ut på sommarturné 2024, ett av stoppen blir Örebro och Gustavsvik i augusti. Detta skriver arrangören Laweka Events i ett pressmeddelande. Även Ludwig Hart kommer att uppträda, biljetterna släpps nu på onsdag den 21/2 klockan 10:00.

Thomas Stenström har under sin karriär blivit både Grammis- och sexfaldigt P3 guld-nominerad. Vintern 2024 gjorde han succé med sin arenaturné och kammade hem det ärofyllda priset Årets Låt på P3-Guldgalan.

Annons ▾

I sommar är det dags för Thomas att åter bege sig ut på turné och bjuda på sommarkvällar utan dess like. När han kommer till Örebro uppträder även Ludwig Hart, Han har sedan debuten 2019 gjort musikalisk succé med sina tydligt gitarrdoftande rockproduktioner och en kompromisslös närvaro.

Info:

Plats: Gustavsvik, Örebro
Datum: 31 augusti
Tid: 18:00
Ålder: 13 år med 18 år i barområdet.
Biljetter: Släpps nu på onsdag den 21/2 klockan 10:00 och går att köpa här.

FIKK - För att alla behövs