Hooja återvänder till Gustavsvik i sommar

Gällivarebaserade duon Hooja återvänder till Gustavsvik i sommar, de spelade även där förra året och då dök runt 6500 besökare upp.

· Publicerad: 23 februari 2024 · 12.07.

Idag står det klart att en av förra årets mest omtalade akter Hooja återvänder till Örebro. Den 22:e augusti står den Gällivarebaserade duon på scenen i Gustavsvik. Det finska coverbandet Steve ’n’ Seagulls kommer även uppträda.

Hooja spelade även förra sommaren på Gustavsvik, trots regn och en stor lerpöl framför scenen dök runt 6500 besökare upp för att se Hooja och Bolaget uppträdda. Idag står det klart att de återvänder, blir det samma succé i år, det återstår att se.

Annons ▾

— Det är som är lite speciellt med dessa spelningar är att vi har med oss ett par kompisar från Finland som kommer spela innan oss som en slags förorkester, de heter Steve N Seagulls och de är så jävla fräcka, kanske det fräckaste Finland har producerat sen Nokiatelefonerna. Hoppas ni vill komma dit, vi lovar total leverans med nya låtar och kanske något annat fräckt, vi får se när vi syns där, säger Hooja i ett pressmeddelande.

Info:

Datum: 22:e augusti
Plats: Gustavsvik, Örebro
Tid:18:00
Ålder: Fri åldersgräns men 18 år i barområden
Biljetter: Släpps den 26/2 och går att köpa på Tickster.

FIKK - För att alla behövs