Bildspecial – The Soundtrack of Our Lives på Club 700

Lördagen den 24:e februari spelade The Soundtrack of Our Lives på Club 700 i Örebro. Här kommer ett par bilder från konserten.

· Publicerad: 24 februari 2024 · 23.53.

Lördagen den 24:e februari spelade The Soundtrack of Our Lives på Club 700 i Örebro. Bandet är just nu ute på en Sverigeturné och ett av stoppen var Örebro. Här kommer ett par bilder från konserten.

The Soundtrack of Our Lives bildades i Göteborg 1995 och var fram till sista spelningen 2012 ett av Sveriges populäraste rockband. Förra året återförenades de och nu 12 år senare är de ute på turné igen. Något som även publiken verkar uppskatta då ett flertal letat sig ner till Club 700.

Annons ▾

The Soundtrack of Our Lives frontas av den karismatiske vokalisten Ebbot Lundberg och på gitarr återfinns Mattias Bärjed, mannen som kan tala med sin gitarr. Ikväll visade de tillsammans med de andra medlemmarna i bandet varför de var så stora en gång i tiden.

Foto: Martin Avedal – Örebro Tribune

FIKK - För att alla behövs