Örebro Volley krossade Sollentuna i kvartsfinalen

Örebro Volley tog kommandot i kvartsfinalen mot Sollentuna, man krossade gästerna med setsiffrorna 25–14, 25–6 samt 25–13.

· Publicerad: 20 mars 2024 · 21.55.
Foto: Martin Avedal

Under onsdagen spelades den andra kvartsfinalmatchen mellan Örebro Volley och Sollentuna. Precis som i första matchen vann Örebro enkelt över sina motståndare, man vann med 3-0 med de förkrossande siffrorna 25–14, 25–6 samt 25–13.

Det var inget snack om saken ikväll, Örebro gjorde processen kort med Sollentuna. Första setet blev aldrig spännande trots att det var gästernas poängbästa set. Andra set gjorde Sollentuna blyga 6 poäng, dessutom vann man första set efter nio bollar. Tredje set var inte bättre, här ledde faktiskt gästerna en kort stund med 7-9, men gjorde inte mer än fyra poäng därefter då Örebro gick på knock.

Annons ▾

Örebro Volley kan nu avgöra serien på lördag, då har man även sin andra raka hemmamatch. Men efter kvällens kross så kommer det förmodligen inte spela någon roll. Örebro passade även på att lufta laget, då flera spelare byttes in och fick speltid ikväll.

Foto: Martin Avedal – Örebro Tribune

FIKK - För att alla behövs