Ändrat utseende hos ÖBO:s uthyrningssystem

ÖBO har sen den 22 mars ändrat sitt utseende på sitt uthyrningssystem, men det nya är att du måste logga in en gång per år för att få behålla poängen.

· Publicerad: 23 mars 2024 · 13.45.
Foto: Martin Avedal

Den 22 mars öppnade ÖrebroBostäder sitt nya uthyrningssystem. Systemet har ett nytt utseende, men en ny nyhet är också att man aktivt behöver logga in på Mina sidor minst en gång per år, detta för att behålla sina ÖBO-poäng skriver man i ett pressmeddelande.

Det nya systemet är egentligen inte speciellt annorlunda mot det gamla. Det är fortsättningsvis helt gratis att samla poäng hos ÖBO, och man samlar som vanligt en poäng per dag. Nytt är utseendet och att man måste aktivera sig på Mina sidor minst en gång per år (var 12:e månad) för att visa att man vill behålla sina ÖBO-poäng.

Annons ▾

Måste logga en gång på år

När systemet träder i kraft den 22 mars 2024, flyttas allas poäng automatiskt över till det nya systemet. Sedan har man ett år på sig att logga in och aktivera sig. Man aktiveras också automatiskt varje gång man loggar in i systemet. Väljer man att inte aktivera sig, försvinner poängen efter ett år.

Rätt kontaktuppgifter en säkerhet

Med rätt kontaktuppgifter till hyresgäster och sökande ökar tryggheten att relevant information från företaget snabbt och säkert når ut till rätt målgrupp.

Söka seniorbostad

I samband med det nya uthyrningssystemet görs reglerna om för att söka en seniorbostad. Nu finns bara en åldersgräns, 65 år, för att söka seniorbostad hos ÖBO.

FIKK - För att alla behövs