Maggio och Newkid till ny endagsfestival i Brunnsparken

Laweka Events presenterar Junipark, en ny endagsfestival som ska äga rum i Brunnsparken. Veronica Maggio och Newkid kommer bland annat uppträda.

· Publicerad: 26 mars 2024 · 21.50.

Under tisdagen kunde Laweka Events presentera Junipark. Det är en ny endagsfestival som ska äga rum i Brunnsparken i Örebro. De klara artisterna är Veronica Maggio, Newkid, Augustine och Nadja Evelina skriver man i ett pressmeddelande.

Biljetterna släpps imorgon onsdagen den 27 mars klockan 10:00. I samband med biljettsläppet släpper arrangören ett begränsat antal biljetter med ett rabatterat pris, så här är det först till kvarn som gäller.

Annons ▾

Artisterna behöver egentligen ingen presentation, Veronica Maggio är en av Sveriges största artister och hon får sällskap av två prisbelönta artister i Newkid och Augustine. Nadja Evelina är också rutinerad och har fått mycket lovord sen debuten 2016.

Info:

Datum: 28 juni
Plats: Brunnsparken
Tid: 17:00
Ålder: 13 år (18 år i barområden).
Biljetter: Går att köpa på Tickster.

FIKK - För att alla behövs