Örebro Volley vann första semifinalmatchen mot Lund

Örebro Volley vann första semifinalmatchen mot Lund med 3-0 under måndagen, setsifforna skrevs till 25-11, 25-10 och 25-17.

· Publicerad: 2 april 2024 · 13.49.
Arkivbild: Martin Avedal

Den 1 april inleddes semifinalen i volleydamernas slutspel, och Örebro som slog Sollentuna i kvarten får möta Lund. Men något speciellt tuffare motstånd blev det inte för Örebro i semin. Laget krossade Lund där Natalie Hayward dominerade med sina servar.

Setsifforna skrevs till 25-11, 25-10 och 25-17, Örebro dominerade de första två seten fullkomligt. Tredje setet kunde Lund iaf vinna ett par poäng men då hade redan Örebro tagit ett kommando. Nu väntar en bortamatch för Örebro redan på torsdag innan man spelar hemma igen på lördag den 7 april klockan 15:00.

Annons ▾

FIKK - För att alla behövs