Black Knights gör sig redo för en ny säsong

Black Knights inleder säsongen med en bortamatch mot de regerande svenska mästarna Stockholm Mean Machines. Klockan 15:00 är det avspark.

· Publicerad: 4 april 2024 · 13.51.
Arkivbild: SM-finalen 2021 – Martin Avedal

På lördag smäller det, då dra Superserien 2024 igång när Örebro Black Knights möter de regerande svenska mästarna Stockholm Mean Machines på Zinkensdamm IP. Förberedelserna under försäsongen har varit många och Headcoach Sam Eisenstadt är nöjd.

— Det här har varit en fantastisk försäsong för laget. Vi har många spelare på vår roster och det betyder att vi har kunnat ha bra siffror på träningen vilket gör en enorm skillnad i vår förmåga att förbereda oss, säger Sam Eisenstadt på klubbens hemsida.

Annons ▾

Black Knights inleder säsongen med en bortamatch mot Mean Machines, man sätts direkt på prov då laget är regerande mästare. Sam har respekt för Mean Machines, detta då Black Knights inte lyckades besegra dem under förra säsongen.

— Mean Machines är standarden de senaste säsongerna i superserien. De har gjort ett bra jobb med att sätta ihop ett talangfullt lag, de har väldigt bra upplägg och tränare. Det kommer att bli en stor utmaning för oss denna lördag och vi ser fram emot det, säger Eisenstadt.

Matchen spelas på Zinkensdamm IP i Stockholm på lördag den 6:e april 15.00. Kan man inte vara på plats i Stockholm kommer Kappa Bar Örebro sända matchen live. Dessutom visas den på Swe3play.se.

 

FIKK - För att alla behövs