Örebro Hockey förlänger med Linus Arnesson

Örebro Hockey förlänger med backen Linus Arnesson, han har skrivit på för två nya år skriver klubben på sin hemsida under torsdagen.

· Publicerad: 4 april 2024 · 18.27.
Arkivbild: Martin Avedal

Under torsdagen kunde Örebro Hockey meddela att de förlänger med Linus Arnesson. Den 29-årige backen har skrivit på ett kontrakt som gäller i två år skriver klubben på sin hemsida.

— Efter en frustrerande säsong känner alla i och runt laget en stor revanschlusta inför kommande år. Tillsammans ska vi skruva till det som inte var tillräckligt bra och samtidigt bygga vidare på det vi hittade tillbaka till under sluttampen av säsongen. För mig personligen fick jag större ansvar och förtroende ju längre säsongen gick och det vill jag ta vidare. Det känns väldigt kul att stanna i Örebro då jag tycker hockeyn vi vill spela passar mig bra samt att jag känner att jag fortfarande utvecklas, säger Linus Arnesson på klubbens hemsida.

Annons ▾

Linus Arnesson återvände till Örebro inför den nuvarande säsongen. Detta efter att tillbringat två säsonger i Djurgården samt två i Färjestad. Han representerade även Örebro mellan 2017-2019. Under hans andra sejour blev det ett mål och sju assist på 44 matcher.

— Efter en tuff start på säsongen tycker vi att Linus under andra halvan var en våra bästa backar. Från sin backposition är Linus väldigt pålitlig och han fyller en viktig roll i det defensiva spelet. Något som vi gillar med Linus är hans förmåga att höja sitt spel när allt ställs på sin spets. Det känns bra att vi nu kan fortsätta jobba tillsammans med Linus över de två kommande säsongerna och jag är övertygad om att Linus kan fortsätta ta steg i sitt spel här hos oss, säger Niklas Eriksson.

FIKK - För att alla behövs