Bildspecial – Smash Into Pieces på Conventum

Lördagen den 6 april spelade Örebrobaserade Smash Into Pieces på ett fullsatt Conventum Kongress, här kommer ett par bilder från spelningen.

· Publicerad: 6 april 2024 · 21.07.

Under lördagen spelade Örebrobaserade Smash Into Pieces på Conventum. Bandet medverkade under vintern i Melodifestivalen och slutade på en tredje plats i finalen.

Bandet är också aktuella med ett nytt album och ha sedan finalen i Melodifestivalen varit ute på en omfattande Sverigeturné. Lördagen den 6:e april kom de hem till Örebro för att uppträda på ett fullsatt Conventum Kongress.

Annons ▾

Konserten startade klockan 19:00 men pga tekniska problem fick man skjuta upp spelningen ca en halvtimme. Men därefter bjöd bandet på en stabil konsert med mycket eld och en snygg scenshow. Här kommer ett bildspecial från konserten med Smash Into Pieces.

Foto: Pressbilden

FIKK - För att alla behövs