Saeid hjälte när ÖSK tog säsongens första seger

Måndagen den 22 april tog ÖSK emot Varberg hemma på Behrn Arena. Matchen slutade 3-1 till Örebro som tog säsongens första seger.

· Publicerad: 22 april 2024 · 23.07.

Efter tre raka förluster kunde ÖSK under måndagen ta säsongens första seger. Detta efter att man besegrat Varberg hemma med 3-1. Stor matchhjälte blev Mohammed Saeid som gjorde två mål.

Det var en kylig aprilkväll på Behrn Arena, men trots det hade 2823 besökare dykt upp och de fick se ett ÖSK som tog tag i taktpinnen och styrde spelet. Men målchanserna var dock svåra att skapa för hemmalaget. Varberg däremot hade ett par fina lägen under första halvlek, ironiskt nog var det då ÖSK som tog ledningen. Mohammed Saeid nickade en boll som letade sig in i mål.

I andra halvlek kvitterade Varberg i den 56:e matchminuten genom Marc Tokich. Detta skulle stå sig till den 76:e minuten när Mohammed Saeid på nytt hittade målet och gav ÖSK ledningen igen. Ett par minuter senare slog hemmalaget till igen, då var det Kalle Holmberg som nätade. Slutresultatet kunde skrivas till 3-1 och ÖSK kunde inkassera tre poäng och lämnade bottenplatsen till Örgryte.