Maja Hedén klar för en ny säsong i Örebro Volley

Spikern Maja Hedén klar för sin femte säsong i Örebro Volley, detta skriver klubben på sin hemsida under torsdagseftermiddagen.

· Publicerad: 2 maj 2024 · 18.05.
Foto: Martin Avedal

Örebro Volley skriver på sin hemsida att man gjort klart med ytterligare en förlängning från guldlaget. Det är servemottagande spikern Maja Hedén som är klar för spel säsongen 2024/25.

— Jag ser redan fram emot nästa säsong i örebro-tröjan, som blir min femte. Det kommer bli en del spännande förändringar i laget och i ledarstaben. Ska bli så roligt att fortsätta resan med Örebro Volley, säger Maja Hedén.

Annons ▾

Maja Hedén kommer från kända volleybollklubben Vallentuna och gick på volleybollgymnasiet innan hon anslöt till Örebro Volley inför säsongen 2020/21. Under den gångna säsongen har den 178 cm långa Maja haft en större roll som servemottagande spiker och fått mer speltid. I Grand Prix och SM-slutspelet har hon främst använts som serve- och baklinjespecialist.

— Väldigt bra att Maja fortsätter. Hon har utvecklats för varje säsong och hon är en viktigt spelare både på och utanför planen. Hon har fått komma in i avgörande lägen under säsongen och har alltid levererat så jag är övertygad att hon är redo för större uppgifter framåt, säger Head Coach Jonas Håård.

Samtidigt tackar Jonna Nilsson för sig efter 10 år i klubben. Detta har hon skrivit på sin instagram under torsdagen.

FIKK - För att alla behövs